Sebészet

sebeszetA szakrendelésen sebészeti, valamint traumatológiai betegek ellátása történik.
Beutalóra, előzetes bejelentkezésre nincs szükség.

A betegek ellátása NEM feltétlenül érkezési sorrendben történik. Az ellátás sorrendjét a betegek várakozási idejének lecsökkentése érdekében szervezzük.
Az akutan elvégzett röntgen-, ultrahangvizsgálatról visszaérkező betegeink általában soron kívül behívásra kerülnek.

A diákokat, gyermekeket nem akut panaszokkal elsősorban a délutáni rendelésekre várjuk, így az iskolai hiányzás elkerülhető! Indokolatlan esetben nem adunk ki igazolást az iskola felé.

A sebészeti szakrendelés mozgásszervi betegségekkel nem foglalkozik! A mozgásszervi szakrendelésekre beutalót a Háziorvos ad! Kérjük, ilyen panaszaival Háziorvosát keresse fel!

Kisműtétek
Kisműtétre előjegyzési időpontot kell kérni, ehhez a betegnek személyesen kell jelentkeznie a szakrendelésen. Telefonon műtéti előjegyzésre nem adunk időpontot.
A bőrelváltozások, anyajegyek műtéti eltávolítása előtt minden esetben Bőrgyógyászati vizsgálat szükséges. Műtéti időpontot csak friss szakvélemény birtokában adunk ki.
Kérjük, minden kisműtét előtt jelezze, ha vérhígító, véralvadásgátló gyógyszert szed (pl. aszpirin, warfarin, marfarin, klopidogrél, szinkumár), vagy azt, ha jódra, helyi érzéstelenítőre allergiás.

Gyógyászati segédeszközök felírása
A gyógyászati segédeszközök felírása csak sebészeti, baleseti sebészeti diagnózisokkal lehetséges. Így például támbotot, járókeretet, szobavécét csípő- vagy térdízületi kopásos, protézises betegeknek, agyvérzés miatt lebénult betegeknek nem áll lehetőségünkben felírni.

Az egyéb segédeszközök, kötszerek, visszérharisnyák, stb. felírása csak a korábbi segédeszköz kihordási idejének lejárta UTÁN lehetséges.

Dolgozóink:  

Dr. Végh László sebész traumatológus szakorvos

Dr. Tóth-Pál Tamás sebész szakorvos

Némedi-Tóth  Beatrix,  Varga Anikó

SEBÉSZET

földszint 104.
közvetlen telefon: +36 24 523-390
Beutaló nem szükséges. Utolsó beteg bejelentkezése a Betegirányítóban a rendelési idő vége előtt 1 órával, kivéve a sürgős eseteket!

2022.szeptember 23-án  13:00-ig lesz rendelés áramszünet miatt.

Szeptember 27-én és október 04-én (kedd ) a rendelés szabadság miatt 08:00-12:00-ig tart.

Rendel dr.Végh László 

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

dr. Tóth-Pál Tamás——14:00-18:008:00-14:008:00-12:00—–
dr. Végh László8:00-13:00—–10:00-14:00 —–8:00-14:00
PROCTOLOGIA

dr. Tóth-Pál Tamás

—–—–—–12:00 – 14:00

időpontkérés a sebészeten

—–