Sebészet

sebeszetA szakrendelésen sebészeti, valamint traumatológiai betegek ellátása történik.
Beutalóra, előzetes bejelentkezésre nincs szükség.

A betegek ellátása NEM feltétlenül érkezési sorrendben történik. Az ellátás sorrendjét a betegek várakozási idejének lecsökkentése érdekében szervezzük.
Az akutan elvégzett röntgen-, ultrahangvizsgálatról visszaérkező betegeink általában soron kívül behívásra kerülnek.

Havonta egy csütörtökön 10 órától szakfelügyelő főorvosi felülvizsgálat zajlik. Eközben csak akut betegeket látunk el.

A diákokat, gyermekeket nem akut panaszokkal elsősorban a délutáni rendelésekre várjuk, így az iskolai hiányzás elkerülhető! Indokolatlan esetben nem adunk ki igazolást az iskola felé.

A sebészeti szakrendelés mozgásszervi betegségekkel nem foglalkozik! A mozgásszervi szakrendelésekre beutalót a Háziorvos ad! Kérjük, ilyen panaszaival Háziorvosát keresse fel!

Kisműtétek
Kisműtétre előjegyzési időpontot kell kérni, ehhez a betegnek személyesen kell jelentkeznie a szakrendelésen. Telefonon műtéti előjegyzésre nem adunk időpontot.
A bőrelváltozások, anyajegyek műtéti eltávolítása előtt minden esetben Bőrgyógyászati vizsgálat szükséges. Műtéti időpontot csak friss szakvélemény birtokában adunk ki.
Kérjük, minden kisműtét előtt jelezze, ha vérhígító, véralvadásgátló gyógyszert szed (pl. aszpirin, warfarin, marfarin, klopidogrél, szinkumár), vagy azt, ha jódra, helyi érzéstelenítőre allergiás.

Gyógyászati segédeszközök felírása
A gyógyászati segédeszközök felírása csak sebészeti, baleseti sebészeti diagnózisokkal lehetséges. Így például támbotot, járókeretet, szobavécét csípő- vagy térdízületi kopásos, protézises betegeknek, agyvérzés miatt lebénult betegeknek nem áll lehetőségünkben felírni.

Az egyéb segédeszközök, kötszerek, visszérharisnyák, stb. felírása csak a korábbi segédeszköz kihordási idejének lejárta UTÁN lehetséges.

Dolgozóink:  

Dr. Végh László sebész traumatológus szakorvos

Dr. Tóth-Pál Tamás sebész szakorvos

Dr. Kiss János sebész, traumatológus szakorvos

Némedi-Tóth  Beatrix,  Varga Anikó

SEBÉSZET

földszint 104.
közvetlen telefon: 06 (24) 523-390
Beutaló nem szükséges. Utolsó beteg bejelentkezése a Betegirányítóban a rendelési idő vége előtt egy órával, kivéve a sürgős eseteket!

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

dr. Végh László 08:00-13:00        —-08:00-14:00—–08:00-14:00
dr. Kiss János
       —-        —-       —-07:30-12:00        —-
dr. Tóth-Pál Tamás

proktológia

14:00-18:00

08:00-14:00


—–

12:00-14:00

—-